Dalsmarken

Program

Fredag

10:00 - Marken åpnar.
12:00 - Utdeling av frukt til barnehage.
16:00 - Utdeling av startnummer for 
               Tour of Norway for Kids.
17:00 - Tour of Norway for Kids.
18:00 - Marken stenger.
--:-- - Livemusikk på Finstøga med Luxus                   Leverpostei. Oppvarming: Xo duo

Laurdag

09:00 - Marken åpnar.
11:00 - Korpset spelar ved scena.
12:00 - Barneunderhaldning med Klovnen Hagbart.
13:00 - Irmelin Trøite  spelar på scena.
14:00 - Geir Tangen - Mentalist og hypnotisør
16:00 - Bandak Band spelar på scena.
18:00 - Marken stenger.

Hagbart
og Kokos

"Hesteskoen Teater og Musikk er et lite teater som holder til i Porsgrunn. De har laget barne- og familieforestillinger i 7 år, med hovedvekt på forestillinger om og med klovnen Hagbart Frisk og hans familie og venner. Det er forestillinger som morer, underholder og provoserer, slik ekte klovneforestillinger skal gjøre. Det blir både sang, trylling og ulike former for humor når Hagbart og hans kumpaner kommer på besøk."

Om forestillingen:

"Den tryllende og syngende klovnen Hagbart Frisk er tilbake med sekken full av ablegøyer. Denne gangen får han i oppdrag å lære opp klovneaspiranten Kokos. Det liker ikke Hagbart. Barn er jo små og dumme og lette å lure, og Hagbart gjør alt han kan for å vise publikum at Kokos er helt ubrukelig. Men det viser seg etter hvert at Kokos kanskje ikke er så dum allikevel? Denne elleville forestillingen inneholder alt fra underbuksehumor og bløtkakekasting, via en real fektekamp, før den avsluttes med et veritabelt smell!"

Irmelin Trøite

Frå ei vakker grend i Vinje vaks ein artist opp med musikk, penn og papir.
Inne på jenterommet til Irmelin Trøite har det blive skapt mange kjente låtar for Vinbyggjarane og dette har utvikla seg til noko større enn det ho trudde sjølv.

Gjennom fleire år har Irmelin halde på med musikk og låtskriving, og har spilla mange konsertar på ulike scener!
Ho starta i Kulturskulen i 2012, og fekk både pianotimar, gitartimar og spelte i banda 4USE og Rubber Ducks. Med desse banda har ho deltatt i UKM i fleire år, og kome så langt som til landsfinalen i Trondheim. Der har ho også deltatt med solo-innslag på piano og gitar.

Sida Irmelin var 12 år har ho skrive mange låtar om opplevingar frå eige liv, kjærleiken, familien og ikkje minst om naturen rundt seg. Dei fleste låtane har ho skrive på engelsk, men ho har og prøva seg på norsk og dialekt. Med nokon av desse låtane deltok ho på Norske Talenter i 2019 og kom heilt til semi-finalen!

Gjennom åra har Irmelin vunne to stipend med musikken. Det eine var Drømmestipendet til Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping, og det andre var kulturstipendet i Vinje kommune.

Grunna Covid-pandemien har Irmelin tatt ei pause frå musikken, men det folk flest ikkje veit er at Vinbyggja har planer og overraskingar på lur. Som Bjarne Brøndbo ein gong sa, «du er som ein uspelt diamant», så me får sjå korleis denne diamanten er i dag!

Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV2

Bandak Band

BANDAK BAND er eit band ifrå Tokke kommune. 
Dei tilbyr musikalske opplevingar via større eller mindre konsertar. 
Bandak band er ikkje bunden av éin spesiell musikk sjangar, men har sin særeigne stil og tone som er både rocka og hjartevarm. 
Bandet blei danna vintaren 2021 på initiativ av vokalist Lina Haugholmen. 

Tour of Norway For Kids

Yes, Tour of Norway for kids blir en del av programmet til «Dalsmarken 2022»! Her blir det spennende utstillere, masse god mat og moro, og ikke minst sykkelfest for de minste. Vi ses:)

Tour of Norway for kids er helt gratis.
Alle får t-skjorte og premier, og det er åpent for alle mellom 0 og 12 år som har hjelm og noe med hjul.
Utdeling av startnummer fra kl. 16:00.
Første pulje starter kl. 17:00.

De minste med trehjulsykkel og støttehjul er først ut. Så 5-6 år, 7-8 år og til slutt 9-12 år.
Arrangementet er ferdig ca kl. 18:00.
Påmelding er åpent helt frem til start men like så greit å gjøre det med en gang 🙂

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook eller Instagram.

MENTALIST OG HYPNOTISØR GEIR TANGEN

Terningkast 6 er en gjenganger når Geir er på scenen. Med sine fascinerende og imponerende show med mentalisme og hypnose, har han reist rundt og lekt med hodene til titusener av publikummere. 

Fra Skandinavia, Las Vegas og Dubai, til Tanzania og Vietnam.Geir Tangen er også en erfaren programleder og konferansier, og kombinerer gjerne dette med innslag av både mentalisme og humor hvor publikum er integrert. Perfekt til seminarer, event, jubileer etc.