Denne sida er under ombygging og funksjonar vil mangle

Overnatting

Har du som besøkandes eller utstillar behov for overnatting så er det følgandes mogleiheitar på Dalen.  

Dalen Hotel

"Turiststrømmen til Dalen var stor allerede på 1800-tallet på grunn av Telemarkskanalen, men Dalen manglet et luksushotell for de rike og prominente gjestene. Med inspirasjon fra blant annet stavkirker og vikingtiden ble hotellet oppført i 1894. Hotellet ble kjent over hele Europa og det engelske aristokratiet kom hit. Kong Oscar II var gjest her, det var også keiser Wilhelm av Tyskland og kong Leopold II av Belgia. Hit kom også kong Haakon VII og dronning Maud med daværende kronprins Olav."

Meir info

Dalen bed & breakfast

"Gjemt bort i Norges vakreste natur ligger Dalen Bed & Breakfast. Et innbydende gjestehus som gir deg en varm og god opplevelse.  Midt i hjertet av Telemark møter du en unik atmosfære av hvile og stillhet.  Ca. 50 meter fra Dalen Hotell. Her kan du nyte sjarmerende værelser, personlig service og oppmerksomhet og en fantastisk natur.  Enten du kommer med familien eller er på forretningsreise, ønsker vi deg hjertelig velkommen til Dalen Bed & Breakfast."


Meir info

Buøy camping

"Campingplassen er gresskledd og relativt flat og er ca 7 hektar. Hos oss kan du stå der du ønsker, lunt, i sola, ved elva eller hvis du har små barn i nærheten av lekeplass. Det fins strømuttak nesten over hele området. (16A). Vi har 6 koselig  innredde hytter i forskjellige størrelser. Alle er utstyrt med varmt vann, kjøleskap, kokemugliheter og strøm. For kortere besøk har vi “Beverhuset” med 16 rom og felles oppholdsrom/kjøkkenog bad."

Meir info

Bobilparkering ved Lastein (Dalen) Bryggje

Bobilparkering ved Lastein (Dalen) Bryggje. Kiosk, straumuttak, tømmestasjon, sanitæranlegg med toalett. Dalen Bryggjeutstilling og Lastein Bryggjekafé i nærleiken. Tett ved finn du leikeområde, sandvolleyballbane, badeplass, Soria Moria sauna og flotte turvegar. Gåavstand til sentrum og Dalen Hotel. Bobilparkeringa er ope i sommarsesongen, med ope og betjent kiosk/turiskontor kvar dag frå medio juni - medio august. Det er elles tilgang på vatn og straum frå 1.mai og ut veke 41.  


Meir info